home ontwerp & inspiratie bouwkundig advies bouwvergunning projectmanagement bestek contact

ontwerp en inspiratie
dakkappellen, serres
interieur
renovatie

ATW-bouwadvies.nl

Van Heemskercklaan 4
3941 WE Doorn
T 0343 42 00 55
F 0343 42 03 68
M 06 30 39 15 78

E info@ATW-bouwadvies.nl

Meer over Poeny Warnink >>


 

Ontwerp en inspiratie

Poeny Warnink van ATW-bouwadvies.nl loopt over van ideeën, suggesties en onverwachte oplossingen. Uw wensen zijn voor hem het vertrekpunt voor creativiteit. Functie in combinatie met licht en ruimte zijn de elementen waarmee hij aan het werk gaat. Met bovendien een bouwkundige achtergrond en een realistische kijk op kosten ontstaan verrassende, maakbare en haalbare ontwerpen.

U kunt ATW-bouwadvies.nl inschakelen als u goede ideeën wenst voor een bestaande situatie waarin knelpunten moeten worden opgelost. Of waar u uw eigen ideeën wilt toetsen. U zult merken dat ATW-bouwadvies.nl positief-kritisch is, uw gedachten verder brengt en er zomaar een spannend traject start waarin ideeën en dromen werkelijkheid worden.

Bouwkundig advies

Er zijn situaties waarin een reeds gestarte (ver)bouw anders loopt dan verwacht. De aannemer stuit op onverwachte constructies, of durft in het werk toch niet uit te voeren zoals het op tekening staat. Het kan ook zijn dat u in een bestaande situatie een bouwkundige beoordeling wilt voor een gewenste verbouwing. Soms ook stelt de gemeente als voorwaarde voor het verlenen van een vergunning dat er een bouwkundig rapport komt. Ook voor deze specifieke vragen kunt u bij ATW-bouwadvies.nl terecht voor advies en rapportage. Wij zijn volledig gecertificeerd en geven volledige garantie op onze bevindingen.

Bouwvergunning, omgevingsvergunning (WABO)

ATW-bouwadvies.nl helpt u met het nemen van de eerste bureaucratische hindernis; het verkrijgen van een bouwvergunning dan wel een omgevingsvergunning Wij kennen de ambtelijke molen en de voorwaarden om uw project op een vlotte manier goedgekeurd te krijgen. Dit proces van voorbespreken, aanpassen, tekenen, overleg en regelmatig monitoren van de besluitvorming is een project op zich. Het vraagt tijd, tact, geduld en ook enige diplomatie. Vaardigheden die we graag voor u inzetten.

Projectmanagement

Een bouwproject vraagt sterke knieën en duidelijke aansturing. Op papier is alles geregeld. Maar dan de praktijk. Fouten, ziekte, te late of verkeerde leveringen, meningsverschillen, ruziënde onderaannemers of andere tegenslag. Wie controleert de kwaliteit, wie spreekt de werklui of aannemer aan als dingen verkeerd gaan. Wie belt de stucadoor als de loodgieter een week te laat oplevert? Kortom; wie staat boven de partijen en bewaakt de kwaliteit en voortgang? U mag kiezen. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en voorspellen u meer en vooral veel betere nachtrust!

Bestek

Bestek is een verzamelwoord voor een compleet gespecificeerd overzicht van materiaal en middelen voor uw project. Deze lijst is van groot belang voor een correcte begroting en inkoop. U verwacht dat de kraan die u hebt uitgezocht, de stenen die de architect voorstelde, de isolatie die een bepaalde norm moest halen ook daadwerkelijk worden geleverd en toegepast. Ook dit kan als een deelopdracht worden uitgevoerd door ATW-bouwadvies.nl